Book en historiefortæller

GRATIS AFHENTNING af dit GODE GENBRUG (KUN i KBH & omegn) ring på tlf. 38 86 47 78 (ml. kl. 10-14). DETTE henter vi.

Logo

Du er her: Forside » Det støtter vi » Oplysningsarbejde i Danmark » Book en historiefortæller


BOOK EN HISTORIEFORTÆLLER

Tøjfabrikker, der falder sammen i Bangladesh og misbrug af kvinder i Indien... man læser meget i aviserne, men hvordan er vilkårene for de fattige i Indien og Bangladesh og er der nogen, der gør noget ved det? Hvorfor kommer det os ved og hvordan kan vi hjælpe?


U-landsforeningen Svalerne kommer gerne på besøg og fortæller om vores arbejde, idet vi gør det nærværende og vedkommende over for de mennesker og forsamlinger, som vi møder. Vores fortællere bringer autentiske beretninger fra mødet med den oprindelige befolkning og de fattigste og udstødte.


Book os til at fortælle historier fra Indien og Bangladesh – herunder om jordrettigheder, hjælp til selvhjælp, børns vilkår, vold mod kvinder, at finde en levevej i ekstrem fattigdom, Fair Trade & hvorfor vi mener, at retfærdig handel kan hjælpe fattige mennesker til bedre levekår.


Vores fortællere har været ude at besøge U-landsforeningen Svalernes partnere i Indien og Bangladesh i en kortere eller længere periode eller har arbejdet som frivillig for vores u-landsforening i Danmark.


Skoler, foreninger, klubber, biblioteker, virksomheder og andre interesserede, der har lyst til at høre fortællinger fra kanten af verden, kan bestille en historiefortæller ganske gratis (du betaler blot for transporten).


Du kan læse mere om temaerne for fortællingerne i brochuren til højre.


For booking og yderligere info om

U-landsforeningen Svalernes historiefortællere, kontakt:

E-mail: svalerne@svalerne.dk

eller

Tlf.: 51 91 92 18

Kontakt hovedkontoret

Tlf.:  51 91 92 18 (for afhentning af genbrug, ring på telefon 38 86 47 78