Fotoudstilling om Bangladesh

GRATIS AFHENTNING af dit GODE GENBRUG (KUN i KBH & omegn) ring på tlf. 38 86 47 78 (ml. kl. 10-14). DETTE henter vi.

Logo

Du er her: Forside » Det støtter vi » Oplysningsarbejde i Danmark » Lån en materialekuffert om livet i Bangladesh

FOTOUDSTILLING OM KVINDELIVET I BANGLADESH

FOTOUDSTILLING


Som en del af vores oplysningsarbejde i Danmark, kan vi tilbyde lån af en flot fotoudstilling med professionelle billeder fra Bangladesh med tilhørende tekst.

Om fotoudstillingen
Fotoudstillingen bærer titlen "Bangladesh is not only disasterous – En fotografisk fortælling om kvindeliv i Bangladesh".

De smukke billeder er taget af professionel fotograf Lisbeth Hjort på en rejse til Bangladesh i 2006. Billederne  beskriver det enkle liv hos den fattigste del af befolkningen i de små landsbyer i Bangladesh, med særligt fokus på kvinder og børn.


Teksterne til den fotografiske fortælling er formet i meget små historier og er forfattet af journalist Jørgen Harboe. Han er også medlem af U-landsforeningen Svalerne og var volontør (u-landsfrivillig) for foreningen i Bangladesh 1976-1978 og siden har skrevet om u-lande som journalist, herunder to bøger om Bangladesh.

Fotoudstillingen er særligt egnet for biblioteker og kulturhuse. 

Udstillingen består af 30 billeder (i størrelsen 50x50 cm. monteret med snore lige til at hænge op), men kan også sammensættes i en mindre version på eksempelvis 10-12 billeder.


Bestilling af fotoudstillingen

Fotoudstillingen kan bestilles ved at skrive til svalerne@svalerne.dk eller ved at ringe på
telefon 51 91 92 18 mandag-torsdag mellem
kl. 10-14

Lejepris

Det er gratis at låne udstillingen for en aftalt periode, men du betaler selv for transport/fragt.


Transport

Du kan enten selv komme og hente fotoudstillingen på kontoret på Århusgade 35, København Ø. eller vi kan sende den med fragtmand (hvor du betaler fragtprisen). Billederne kommer i 2 store trækasser med håndtag i hver side. Det kræver 2 voksne at løfte kasserne. Kontakt hovedkontoret

Tlf.:  51 91 92 18 (for afhentning af genbrug, ring på telefon 38 86 47 78