Svalernes Fair Trade & Genbrugsbutik Kbh

GRATIS AFHENTNING af dit GODE GENBRUG (KUN i KBH & omegn) ring på tlf. 38 86 47 78 (ml. kl. 10-14). DETTE henter vi.

Logo

Du er her: Forside » Fair Trade & Genbrug » Svalernes Fair Trade & Genbrugsbutik Kbh

SVALERNES FAIR TRADE & GENBRUGSBUTIK KBH

BUTIKKEN ER ÅBEN

mandag-fredag kl. 13-17.30

&

lørdag kl. 11-15

Find os her:

Århusgade 35

2100 København Ø

Tlf.: 91 54 45 30


U-landsforeningen Svalerne har siden 1976 haft butik på Østerbro i København.


Butikken indeholder genbrugsting og Fair Trade varer importeret fra u-lande. Alle medarbejdere i butikken er frivillige og ulønnede (du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til sortering og udstilling af ting & tøj).


I april 2015 flyttede butikken  til Århusgade 35, København Ø. Her er Fair Trade varer og genbrugsvarer samlet i én butik.


Bagerst i butikken ligger Svalernes hyggelige genbrugsbutik som en charmerende oase med fantastiske loppefund. Her kan man gøre et kup med billigt tøj, et flot jakkesæt eller nogle sjove nipsting. Der sælges også køkkengrej, sko, tasker, legetøj, spil og meget mere.


Donationer i form af tøj eller brugsgenstande er altid velkomne - det er vigtigt, at tøjet er rent og helt, når det afleveres.


OBS: vi modtager IKKE bøger i genbrugsbutikken i Århusgade, da vi desværre ikke sælger særlig mange bøger. Desuden modtager vi IKKE møbler, da vi ikke har pladsen hertil. Vi henviser til Svalernes loppemarked på Nattergalevej 6, København NV., der meget gerne tager imod bøger og møbler.

OBS: vi mangler akut flere frivillige i butikken! Kig forbi for uforpligtende at høre mere om at være frivillig hos os.Åbningstider for Svalernes Fair Trade og Genbrugsbutik Kbh:

Mandag - fredag:  kl. 13 - 17.30
Lørdag: kl. 11 - 15


FInd Svalernes Fair Trade & Genbrugsbutik på FACEBOOK og INSTAGRAM

I butikken kan du betale med dankort, visa, Mastercard og MobilePay.

Kontakt hovedkontoret

Tlf.:  51 91 92 18 (for afhentning af genbrug, ring på telefon 38 86 47 78

Følg os

Del