En gave der tæller - Støttebevis

GRATIS AFHENTNING af dit GODE GENBRUG (KUN i KBH & omegn) ring på tlf. 38 86 47 78 (ml. kl. 10-14). DETTE henter vi.

Logo

Du er her: Forside » Støt os » En gave der tæller

EN GAVE DER TÆLLER - STØTTEBEVIS

KØB ET STØTTEBEVIS - GAVER DER GAVNER


  • Køb et støttebevis (valgfrit beløb, dog minimum 50 kr.). Ved at give et støttebevis i gave er du med til at sikre, at vi i U-landsforeningen Svalerne kan fortsætte arbejdet med at ændre vilkårende for fattige og undertrykte mennesker i Indien og Bangladesh - med specielt fokus på kvinder.


  • Støttebeviset er vores bud på en genial gave, som skaber dobbelt glæde og som ikke skal byttes. Den glæder de mennesker i Indien og Bangladesh, der får gavn af støtten, og den glæder de mennesker, du forærer gaven til.


  • Støttebeviset er udformet som et kort i A5-størrelse, der indeholder fotos og en historie om en af de mange kvinder, som Svalerne støtter - her kan modtageren af støttebeviset således konkret læse om, hvordan gaven gør gavn i Indien og Bangladesh.

Sådan gør du


  1. Indbetal det beløb du ønsker at købe støttebevis for (minimum 50 kr.) til vores konto:

3121 (reg. nr.)  3154036962 (konto nr.)

eller via MobilePay til 662297

  1. Skriv "Støttebevis" i meddelelsesfeltet (+ evt. antal, hvis det indbetalte beløb skal deles ud på flere forskellige støttebevis).
  2. Send os en mail (svalerne@svalerne.dk) og fortæl hvilken adresse støttebeviset skal sendes til. Så sørger vi for, at støttebevis i det bestilte antal straks sendes afsted til den adresse, du har oplyst.

Kontakt hovedkontoret

Tlf.:  51 91 92 18 (for afhentning af genbrug, ring på telefon 38 86 47 78