Kvindeliv i Bangladesh

en fotoudstilling

Facebook

FOTOUDSTILLING

Som en del af vores oplysningsarbejde i Danmark, kan vi tilbyde lån af en flot fotoudstilling med professionelle billeder fra Bangladesh med tilhørende tekst.

Om fotoudstillingen
Fotoudstillingen bærer titlen “Bangladesh is not only disasterous – En fotografisk fortælling om kvindeliv i Bangladesh”.

De smukke billeder er taget af professionel fotograf Lisbeth Hjort på en rejse til Bangladesh i 2006. Billederne  beskriver det enkle liv hos den fattigste del af befolkningen i de små landsbyer i Bangladesh, med særligt fokus på kvinder og børn.

Teksterne til den fotografiske fortælling er formet i meget små historier og er forfattet af journalist Jørgen Harboe. Han er også medlem af U-landsforeningen Svalerne og var volontør (u-landsfrivillig) for foreningen i Bangladesh 1976-1978 og siden har skrevet om u-lande som journalist, herunder to bøger om Bangladesh.

Fotoudstillingen er særligt egnet for biblioteker og kulturhuse. 

Udstillingen består af 30 billeder (i størrelsen 50×50 cm. monteret med snore lige til at hænge op), men kan også sammensættes i en mindre version på eksempelvis 10-12 billeder.

Bestilling af fotoudstillingen
Fotoudstillingen kan bestilles ved at skrive til svalerne@svalerne.dk eller ved at ringe på telefon 51 91 92 18 tirsdag og torsdag mellem
kl. 10-14

Lejepris
Det er gratis at låne udstillingen for en aftalt periode, men du betaler selv for transport/fragt.

Transport
Du kan enten selv komme og hente fotoudstillingen på kontoret på Århusgade 35, København Ø. eller vi kan sende den med fragtmand (hvor du betaler fragtprisen). Billederne kommer i 2 store trækasser med håndtag i hver side. Det kræver 2 voksne at løfte kasserne.