Svalerne Odense

Lokalafdeling

Facebook

Odense
Svalerne i Odense er en aktiv gruppe frivillige og medlemmer. Vi vægter, at der er plads til nye initiativer, samtidig med, at vi er trofaste over for kendte opgaver.

Genbrug
Svalernes genbrugsbutik ligger i Odense centrum. Genbrugsbutikken – som er byens flotteste – har åbent hver onsdag 15-18 og lørdag kl. 10-14. Butikken drives af en stabil gruppe frivillige, hvoraf nogle har været aktive i mange år, men der er også kommet nye kræfter til.

Festivaler og markeder
Hvert år deltager Svalerne i byens festivaler, f.eks. frivilligfestivalen, blomsterfestivalen samt ’Open by Night’. Vi deltager også på forskellige markeder med en bod, når der er frivillige som ønsker det.

Foredrag og udstillinger
Svalerne arrangerer foredrag om forskellige emner, hvor vinklen altid er den tredje verden. Det kunne f.eks. være Indien, miljø, menneskerettigheder, fair trade og lignende. Foredragene arrangerer vi gerne sammen med andre foreninger.

På byens biblioteker, brugerhuse m.m. stiller vi udstillinger op, primært om Svalernes egne aktiviteter i Indien og Bangladesh.

Nye frivillige
Odense lokalafdeling søger altid friske nye frivillige, som har lyst til at arbejde med:

  • Genbrug i butikken og til festivaler m.m.
  • Foredrag, film, udstillinger m.m.
  • Bestyrelsesarbejde
  • Hjemmeside

Adresse:
Svalerne i Odense
Ørstedsgade 20
5000 Odense.

Åbningstider:
Onsdag kl. 15:00 – 18:00
Lørdag kl. 10:00 – 14:00.

Kom ned i butikken og hils på os!

Læs mere om Svalerne på www.svalerne-fyn.dk