Bliv medlem

Hjælp os med at hjælpe andre

Facebook

Medlemskab – bliv medlem for under 1 kr. pr. dag

Du kan støtte vores arbejde i Indien og Bangladesh ved at melde dig ind i U-landsforeningen Svalerne. Du kan gøre det på følgende måder:

  1. Ved at udfylde formularen (her på siden) med dine kontaktoplysninger, hvorefter du vil modtage en velkomstmail med oplysninger om betaling, etc. fra os.
  2. Betal medlemskontingent (350/150 kr.) via MobilePay til 662297 (U-landsforeningen Svalerne STØTTEBIDRAG) og skriv “Medlemskab” i kommentarfeltet. Send herefter en mail med dit fulde navn og postadresse til svalerne@svalerne.dk, så kvitterer vi med et TAK og en velkomstmail. 
  3. Du kan også sende en mail til svalerne@svalerne.dk og fortælle os, at du gerne vil være medlem, så sender vi dig en e-mail med informationer om, hvordan du betaler.

Almindeligt medlemskab koster 350 kr. om året og kun 150 kr. for pensionister, arbejdsløse og studerende.

Udover den kontante værdi her og nu har dit medlemskab en dobbelt værdi for os. Jo flere medlemmer vi har, desto nemmere er det at få øget støtte fra diverse fonde og offentlige kanaler til vores partnere og projekter.

TUSIND TAK for din støtte – hver en krone er en stor hjælp for vores fortsatte arbejde!

Som medlem får du:

  • Nyhedsbrevet (ca. én gang i kvartalet)
  • Medlemsbladet ’SvaleNyt’ 2 gange om året
  • Mulighed for at være aktiv frivillig i U-landsforeningen Svalerne
  • Tilbud om foredrag, debatmøder og andre aktiviteter
  • Mulighed for at få indflydelse på U-landsforeningen Svalernes arbejde ved at deltage på den årlige Generalforsamling, hvor bestyrelsen vælges

Brug automatisk PBS

Vi er gået over til at benytte Betalingsservice (BS / Nets), der udsender opkrævningerne for os.

Vi vil gerne opfordre nuværende og fremtidige medlemmer til at tilmelde sig såkaldt AUTOMATISK BETALINGSSERVICE og på den måde spare os for administrations-omkostningerne.

Det gøres nemt via din egen bank eller netbank og du finder de nødvendige oplysninger på indbetalingskortet/opkrævningen fra BS / Nets.