En gave der tæller

Støttebevis

Facebook

KØB ET STØTTEBEVIS – GAVER DER GAVNER

  • Køb et støttebevis (valgfrit beløb, dog minimum 50 kr.). Ved at give et støttebevis i gave er du med til at sikre, at vi i U-landsforeningen Svalerne kan fortsætte arbejdet med at ændre vilkårende for de mest udsatte og marginaliserede grupper i Indien og Bangladesh – med specielt fokus på kvinder.

 

  • Støttebeviset er vores bud på en genial gave, som skaber dobbelt glæde og som ikke skal byttes. Den glæder de mennesker i Indien og Bangladesh, der får gavn af støtten, og den glæder de mennesker, du forærer gaven til.

 

  • Støttebeviset er udformet som et kort i A5-størrelse, der indeholder fotos og en historie om en af de mange kvinder, som Svalerne støtter – her kan modtageren af støttebeviset således konkret læse om, hvordan gaven gør gavn i Indien og Bangladesh.

Sådan gør du

Indbetal det beløb du ønsker at købe støttebevis for (minimum 50 kr.) til vores konto:

  • 3121 (reg. nr.) 
  • 3154036962 (konto nr.)

eller via MobilePay til 662297

  1. Skriv “Støttebevis” i meddelelsesfeltet (+ evt. antal, hvis det indbetalte beløb skal deles ud på flere forskellige støttebevis).
  2. Send os en mail (svalerne@svalerne.dk) og fortæl hvilken adresse støttebeviset skal sendes til. Så sørger vi for, at støttebevis i det bestilte antal straks sendes afsted til den adresse, du har oplyst.